Upplagd av anders Upplagd den jan - 27 - 2013

Biljetter till hockey-VM

Som vi tidigare nämnt så hålls ju hockey-VM på svensk mark även detta år.  Att då inte ta chansen att få se Tre Kronor live på hemmaplan är inte ett alternativ! Inför VM kommer flera större företag att på olika sätt lotta ut biljetter till lyckliga vinnare, men samtidigt så kan du ju själv redan nu säkra en plats i Globen i maj. Biljetterna är ute till försäljning och det är ju som sagt först till kvarn som gäller.

Känner man att man inte har råd att köpa biljetter kan man ju alltid testa sin tur i en mängd olika tävlingar för att se om man kan lyckas vinna någon biljett. Hittar du ingen tävling som du tycker passar kan du ju istället försöka vinna pengar för att köpa biljetter. Enklaste sättet för att göra detta är att besöka något onlinecasino och testa din lycka. Någonting du i alla falla ska undvika är att låna pengar för att kunna köpa biljetter.

Nästa fråga är sedan vem du ska ta med dig på matchen. Varför inte överraska din sambo, kollega eller morfar och ta med denne på en riktig hockeyfest!

Kategorier: Okategoriserade