Upplagd av anders Upplagd den jan - 19 - 2017

NHL All Star Weekend

Under årets NHL-säsong spelas All Star Weekend i Staples Center i Los Angeles. Dessa uppvisningsmatcher spelas helgen den 28–29 januari 2017. De 44 NHL-stjärnorna som tagits ut för att spela har delats in i fyra divisioner. Lagen som möter varandra i denna turnering är: Atlantic division, Metropolitan division, Central division och Pacific division. Turneringen avgörs genom tre mot tre-spel.

Värt att nämna är att det finns två svenska ishockeystjärnor med bland de uttagna, nämligen Erik Karlsson (Ottawa Senators) och Victor Hedman (Tampa Bay Lightning). Båda är backar och kommer att spela i Atlantic division. För Erik Karlsson är det fjärde gången han får representera Sverige i NHL All Star-helgen, medan Victor Hedman gör debut. Hedman leder för närvarande den svenska poängligan och är mitt i vad man brukar kalla för en monstersäsong.

Något som uppmärksammats inför säsongens All Star-matcher är att två ytterst framgångsrika tonåringar är med i turneringen, Auston Matthews (Toronto) och Patrik Laine (Winnipeg).

Kategorier: NHL Nyheter