Upplagd av anders Upplagd den dec - 07 - 2012

NHL – lockout

Spelare och ägare i NHL har samlats för att diskutera NHL-lockouten. Efter första mötet verkade alla positiva till att det skulle gå att lösa och att det inte var en fråga om ifall utan när. Det var väldigt blandade uppfattningar om vad som föregick. Ena stunden sas det att förhandlingarna gick positivt för båda sidor och att en överenskommelse inte skulle bli svår att nå. I nästa rasade NHL:s kommissionär Gary Bettman och sa att de aldrig skulle kunna komma fram till en lösning.
– I praktiken förolämpades ägarna av spelarna i onsdags. Allt vi erbjudit drar vi nu tillbaka. Jag är besviken bortom det fattbara, säger han ursinnigt.

Som läget ser ut just nu verkar det som att lockouten kommer att fortsätta. Just nu kan inte Gary Bettman se en säsong med färre än 48 omgångar. Något som såg ljust ut fick en sådan drastisk vändning att många medier fick uppdatera om och om igen med information som nästan lät påhittad då facket och NHL ägarna var goda vänner i ena sekunden och bittra fienden i andra.
Även om chanserna för NHL säsongen ser mörk ut så vill ingen sluta hoppas och så länge det finns en mikrochans till att det kommer funka så kommer ingen att ge upp.

Kategorier: NHL Nyheter