Upplagd av anders Upplagd den feb - 03 - 2014

Os drar igång

På fredag så drar äntligen vinter-OS igång! Många har längtat efter detta storslagna mästerskap där vi självklart kommer att få se en hel del riktigt bra hockey spelas. På herrsidan kommer Sverige att spela i samma grupp som Tjeckien, Schweiz och Lettland. För damerna är det Ryssland, Tyskland och Japan som väntar i motstånd. Sist OS spelades så plockade Kanada hem segern i både dam- och herrturneringen och vi hoppas denna gång att Sverige kan lyckas ta någon medalj.

Dock kommer det att ta några dagar innan hockeyn kickar igång och innan det så finns det en hel del annan sport att titta på. Är inte detta av intresse så kan du ju sysselsätta dig med någonting annat, till exempel som att spela på roulette. Jämt emot hockey som handlar mycket om taktik så går detta spel helt och hållet ut på att ha turen med sig för att vinna. Du spelar genom att du väljer en siffra eller en färg i det lilla snurrande hjulet. Hamnar kulan på ett fält med din färg eller siffra så har du vunnit. Det finns ofta en mängd andra roliga kasinospel som du kan spela i anslutning till roulettebordet, som till exempel poker eller varför inte odds på någon match under OS. Många av de stora spelbolagen laddar nu för fullt upp med spel på de olika tävlingar som kommer att avgöras under mästerskapen och det finns där en hel del pengar att plocka hem.

OS är ju en väldigt gammal turnering som har spelats i över hundra år. Under åren så har flera sporter lagts till och plockats bort för att göra rum för nya. Inför nästa sommar-OS så gör dock golf återkomst i OS efter att ha varit borta sedan 1904.

Kategorier: Okategoriserade