Upplagd av anders Upplagd den mar - 04 - 2016

Satsa pengar på NHL

När NHL spelas så engagerar sig en mängd människor i matcherna genom att titta på dem och heja fram sina favoritlag. Ett annat sätt som folk kan visa sin support på är genom att spela på någon utav matcherna. Med detta innebär det att man satsar en viss summa pengar på det lag som man tror kommer att vinna matchen och om man gissar rätt så får man ut en vinstsumma som motsvarar det odds som gällde för ditt lag. Hur oddsen ser ut och hur mycket man kan vinna skiljer sig mellan de olika spelen och utifrån oddsen kan man ofta läsa vilket lag som experterna tror på.

Ett utav alla de spelbolag som har spela på hockey är Ladbrokes, som dessutom erbjuder sina spelare olika casinospel. Här kan du satsa pengar på såväl vilket lag som kommer att vinna en enstaka match som vem som kommer ta hem hela säsongen. Hur mycket du kan vinna skiljer sig från match till match och hänger ihop med hur oddsen ser ut för de respektive lagen. Om du till exempel satsar 100 kronor på ett alternativ som har ett odds på 2,2 vinner du 220 kronor, samt att du får tillbaka din insats om du gissat rätt.

För att öka dina chanser att vinna kan du hålla koll på statistiken kring de olika lagen, för att till exempel kunna bedöma vilket lag du tror mest på i ett specifikt möte.

Kategorier: Hockey