Upplagd av anders Upplagd den maj - 22 - 2015

Se en NHL-match på plats

Hockey är ju en sport som väldigt många intresseras av och just hockeyn i NHL fascinerar många. Förutom det snabba spelet på isen så är även det stora trycket i publiken helt fantastiskt och inför varenda match säljs tiotusentals biljetter.

Om du någon gång reser till USA så är ett resetips som många rekommenderar just att se en NHL-match på plats. Att se en sån här match på plats går knappast att jämföra med en vanlig SHL-match, utan är någonting utöver det vanliga.

Just på grund av det höga trycket på biljetter så gäller det att vara ute i god tid, samt räkna med att betala ett ganska högt pris för dessa. Biljettpriserna brukar börja på ungefär 600 kronor och kan sedan gå upp emot ett par tusen, beroende på var i publiken du vill sitta. En annan sak som spelar in är även vilka lag det är som spelar. Ska du se hockey i New York är det till exempel mycket dyrare än om du skulle kolla i Florida. Detta är för att det ät extra tryck på just dessa matcher, då det är dessa lag som har de stora stjärnorna och även brukar ta sig längst i turneringen.

Kategorier: Hockey