Upplagd av anders Upplagd den jun - 30 - 2013

Snabba vändningar

Hockey är en sport där det händer väldigt mycket och det kan snabbt skifta mellan vem som har övertaget i matchen.

Lite likadant kan det fungera runt pokerbordet. På en enda spelrunda så kan ställningen snabbt förändras, beroende på hur riskbenägna spelarna är. Det är främst kring proffsborden som det kan bli så, då dem ofta är mer beredda att ta risker och satsa stora summor pengar. Amatörspelare håller hårdare i sina pengar som gör mindre satsningar, även om de har riktigt bra kort.

Även på roulette kan det ibland hända att man vinner eller förlorar stora summor på väldigt kort tid. Här har man ju inte som i poker någon slags poängställning mellan spelarna, men det är inte omöjligt att komma till bordet med någon enstaka spelmarker och gå därifrån som storvinnare. Det hela faller på slumpen att avgöra.

Vilket spel du än väljer att avnjuta under din tid på ett casino eller om du spelar på nätet så stämmer det i alla fall att inget är omöjligt. Precis som i hockey så kan resultatet ändras väldigt fort. En annan sport där det händer väldigt mycket är fotboll. Ett tydligt exempel på det är alla spännande matcher som utspelade sig under fotbolls em 2012.

Kategorier: Okategoriserade